WEBBMASTER INFORMERAR


 

Viktigt!
Misstänker du att något inte är uppdaterat?
Då måste du tömma datorns minne och temporära filer.
Nedan beskrivs hur du gör. 
Länk » Rensa cacheminnet                 
 

Juli 2012: Hejsan springerentusiaster!

Jag hoppas du trivs med Springerklubbens nya hemsida och tackar för förtroendet att ta hand om den! Det är ett spännande uppdrag som jag hoppas kunna förvalta väl.

Mitt namn är Annika Stjärneving och jag bor utanför Varberg på Västkusten. Jag arbetar med webbdesign sedan många år, gjorde min första hemsida 1999 och har gått många datautbildningar genom åren. Jag är mycket noggrann och kreativ och gillar det där lilla extra.

Mina rötter ligger hos spaniels, dock cocker spaniel. Och mitt hjärta klappar lite extra för begreppet dual purpose, då jag anser att en hund kan vara både vacker och duktig. Jag har varit aktiv i föreningslivet sedan många år, både inom min rasklubb och SSRK, med förtroendeuppdrag såsom t ex sekreterare, jaktansvarig och utställningsansvarig. På min fritid ställer jag gärna upp som ringsekreterare, utställningsarrangör, funktionär och jaktprovsledare.

Springerklubbens hemsida är stor och fylld med mycket information och många intressanta sidor. Jag ber dig att gå igenom sidorna och om du hittar något som inte stämmer så tar jag tacksamt emot ett MAIL med de rätta uppgifterna. Både ris och ros är välkommet, så har du tips och idéer så maila gärna till adressen webbmaster@springerklubben.org

Ser fram emot en glad och givande framtid tillsammans med er alla!

Bästa hälsningar från webbmaster
Annika Stjärneving
Starwing Design