HUNDAR KÖPES/SÄLJES
-tillbaka-
 

Anmälan sker till klubbens förmedlare »
Annonser ligger i fallande datumordning.

Valpförmedlare:
Kerstin Nilsson
Bigatan 5
742 35 Östhammar
0173-12655
6983nilsson@telia.com 

Till dig som vill sälja eller omplacera hund:
Annonsen gäller för 2 månader och kostar 100 kr om du är medlem i Springerklubben (150 kr för icke medlem). Vill du ha in annonsen igen så kostar den 50 kr per månad. Annonsen ska vara betald innan den införs. Betalning sker på SK's plusgiro: 338625-7 med referens "hund säljes + ditt namn".
Följande ska vara med i annonsen: Hundens registreringsnamn. Hälsostatus. Kortfattad beskrivning av hunden, om den är tränad/gått kurs eller tävlat m m. Orsak till försäljning/omplacering och önskemål om det nya hemmet samt kontaktinformation. OBS! Glöm inte meddela förmedlare ovan om annonsen ska tas bort tidigare, så annonsen är aktuell. 

HUNDAR SÄLJES


Ingen annons för tillfället


Till dig som vill köpa hund:
Här kan du få in en annons om du vill köpa en vuxen hund. Annons att köpa hund är gratis och gäller för 2 månader. Du behöver inte vara medlem. OBS! Glöm inte meddela förmedlare ovan om annonsen ska tas bort tidigare, så listan är aktuell.

HUNDAR SÖKES


Inlagd 2018-01-03
Söker vuxen hund 1 – 3 år, hane eller tik. Bor på gård med katter, hästar och en 6-årig kastrerad springer spaniel/bordercollie mix. Då vi tagit bort vår äldsta hund pga ålder, söker vi ny kamrat. Bör ej vara för jaktsugen då vi har mycket rådjur och hare i hagarna. Erbjuder hem på landet med lång hundvana av brukshundar, tjänstehundsdressyr och vallning. Vi är 2 vuxna i hemmet. Barnen är vuxna och utflugna. Vi bor i Håtuna mellan Enköping och Stockholm. Mvh Maggan Lööw Tel 0703-243002 maggan.loow@telia.com


Vad gäller annonser under vuxna hundar säljes/sökes på Springerklubbens hemsida gäller följande:
Redigering kan komma att ske av inskickad text, men alltid i samråd mellan förmedlaren och annonsören.