Apporteringskurs i Borensberg

  • Tid: kl. 10 – 12 den 4 augusti
  • Plats: Borensberg, mellan Motala och Linköping, Östergötland
  • Instruktör: Peter Lanning
  • Pris: 450 kr
  • Deltagare: 6 st
  • Sista anmälningsdag: 22/7

Här får du tillfälle att upptäcka apportering.

Vår ras älskar att bära på saker och här får man möjligheten att utveckla / prova på den egenskapen på ett lekfullt och roligt sätt. Vi börjar helt från början så att alla kan vara med. Vi ser vad din hund tycker är roligt och vad den kan. Därefter kör vi ett par övningar som ni kommer att kunna ta med hem för att komma vidare i er framtida träning.


Då Springerklubben i år fyller 40 år vill vi i jaktkommittén vara med och fira och det gör vi genom att släppa ett antal kurser i olika delar av landet. Hoppas denna passar just dig. Anmälan till kursen sker via jaktkommittén på mail: petra.plumridge@hotmail.com

Betalning sker omedelbart efter du har fått en bekräftelse om att du har fått en plats. Det är först till kvarn som gäller och anmälan är bindande.

Plusgiro: 338625-7 uppge namn samt datum på kurs vid inbetalning.