Omplacering

Behöver din Springer ett nytt hem? Eller söker du en vuxen Springer? Springerklubben vill självklart hjälpa till. OBS! Glöm inte meddela om annonsen ska tas bort tidigare, så den är aktuell. Annonser ligger i fallande datumordning.

Ansvarig: Lotta Claëson 0707-708494 avel@springerklubben.org

Till dig som vill sälja eller omplacera hund: Här kan du få in en annons om du behöver sälja en vuxen hund. Skriv en kortfattad beskrivning av hunden, registreringsnamn, om den har tränat eller tävlat m m. Orsak till försäljning/omplacering och önskemål om det nya hemmet samt kontaktuppgifter. Det är okej att publicera ett foto om man önskar. Annonsen ska vara betald till bankgiro: 853-0883 med referens ”hund säljes + ditt namn”  innan den införs. Annonsen gäller för 2 månader och kostar 100 kr om du är medlem i Springerklubben (150 kr för icke medlem). Förlängning kan ske mot en kostnad av 50 kr/mån. 

HUNDAR SÄLJES 

Ingen hund för tillfället


Till dig som vill köpa hund: Här kan du få in en annons om du vill köpa en vuxen hund. Skriv kortfattat om dig själv och vad du kan erbjuda en hund samt kontaktuppgifter. Annonsen gäller för 2 månader och är gratis. Du behöver inte vara medlem. 

HUNDAR SÖKES

Inlagd 2021-03-08:
Jag och min man, som kommer att gå i pension till hösten, ser fram emot att ha tid för hund igen. Vi har haft engelsk springer spaniel (jaktspringer) som vi bl a tränade i jaktlydnad. Men vi har haft hunduppehåll de senaste fem åren sedan barnen flyttat hemifrån och vi arbetat heltid. Vi jagar inte men har ett aktivt frilufts- och båtliv där rasen har passat oss perfekt. Nu söker vi en omplacering, helst över 4 år, som är lugn och stabil, trivs med barn och andra hundar, går bra i koppel och kan klara att vara ensam hemma kortare stunder. Vi är öppna för alla spanielraser, individen är viktigare. Vi bor i villa med stor trädgård i Göteborg nära naturen och har fritidshus vid havet på Tjörn. Hör gärna av er! Ring, sms:a eller maila mig Camilla 0706-888317, camilla.wenke@gmail.com

Inlagd 2021-03-04:
Vi är ett yngre pensionärspar med hundvana som gillar att promenera mycket. Vi söker nu en yngre spaniel, ej valp, som i huvudsak ska fungera som sällskapshund. Men den måste också vara intresserad av att spåra i lina eftersom husse är jägare och ibland behöver hjälp med att leta rätt på fällt vilt. Ring Thomas 0706-663653 eller Britta 0703-048552 eller maila thomas@tba-reportage.se.

Inlagd 2021-03-02:
Är en 49 årig tjej som tidigare haft springerspaniels. Söker nu en unghund,  rumsren tik för ett underbart liv där hon kommer att vara med mig alltid, min livskamrat, då jag är ensamstående och utan barn. Jag är ute mycket på långa promenader där jag vill ha en underbar kompis som sällskap. Pernilla Schalin schalin.pernilla@gmail.com 0739-471484.

Inlagd 2021-03-01:
Gun Britt och Marwan Fayad heter vi, bor i lgh vintertid o sommarstuga från vår till höst i Sundsvall, önskar en omplacering av en hane ca 6 månader till 2 år, har stor erfarenhet av engelsk springer och welsh. Mob 0738-339707.