Årets springer

Alla medlemmar får vara med och tävla om Årets Springer och speciella utmärkelser. Din Springer kan vinna dess prestigefyllda titel och den ära som medföljer. Klicka vidare på STATUTER nedan för att se de olika kategorierna och vilka regler som gäller. För att kunna söka krävs att ägare och förare till hunden har medlemskap i Springerklubben.

Observera att du själv måste skicka in dina resultat. Antingen  genom blanketten nedan eller kopiera in uppgifterna i ett mail. Senast 15 januari behöver vi ha ditt resultat för att det ska räknas. Det är viktigt att du skickar in ett uträknat resultat, så det framgår vad ni tävlar med.

Ansökan skickas till: Petra Plumridge, Vägen till Lid 10, 442 90 Kungälv pokalfogde@springerklubben.org Priser och utmärkelser delas ut i samband med Club Show. Styrelsen har beslutat att ta bort diplom för speciella utmärkelser fr.o.m 2020, och endast ha kvar diplom till Årets springrar.

Styrelsen har beslutat att under rådande omständigheter relaterat till pandemin, så kommer inga Årets springrar att utses 2020 då alla inte får samma förutsättningar för att tävla i de olika grenarna.