Avelskonferens

– INSTÄLLD –

2022-01-11: Springerklubben har idag beslutat att ställa in den planerade avelskonferensen p.g.a rådande smittspridning. Vi planerar istället att genomföra den senare under året, förmodligen under tidig höst. Mer information kommer på hemsidan och på facebook. Om du har betalat för konferensen så ta kontakt med klubbens kassör Karin Wigstrand 0703-006005 karin.wigstrand@hotmail.com och lämna de uppgifter som krävs för återbetalning. //Lotta Claëson Avelsansvarig Springerklubben

Springerklubben inbjuder till Avelskonferens
19-20 februari 2022 på Scandic Hotell i Upplands Väsby

Ett tillfälle för ALLA som är intresserade av vår underbara ras – att träffas, lyssna på våra föreläsare och delta i gruppdiskussioner. Dessutom kommer det ges tid för diskussioner kring RAS-dokumentet inför kommande revidering 2023.

Tema: Hållbar avel (ytterligare föreläsare tillkommer)

  • Föreläsare: Elisabeth Rhodin – hållbar avel
  • Föreläsare: Henrik Härling – exteriör kontra funktion

Anmälningsavgift: 595:- I avgiften ingår fika, lunch samt middag lördag och fika samt lunch söndag. Ange i anmälan om du har specialkost.

Anmälan till: avel@springerklubben.org Betalning senast 14/1-22 till pg: 338625-7 (Ange namn och betalningen avser ”avelskonferens”). Tag gärna kontakt med avelskommittén om ni har frågor eller synpunkter.

Boende bokas själv direkt med hotellet: www.scandichotels.com/upplandsvasby (Använd gärna SKKs medlemsrabatt vid bokning). Ytterligare information, tidsschema för helgen m.m kommer uppdateras löpande på hemsidan och på facebook. Vi ser fram mot en trevlig helg!

/Springerklubbens avelskommitté