Lokalavdelningar

Springerklubben har ett flertal lokalavdelningar runt om i landet om du är medlem i klubben. Hos lokalavdelningarna kan du träffa andra likasinnade, få hjälp att komma igång med valpträning, utställningsträning och jaktträning m.m. Du kan delta på aktiviteter hos alla lokalavdelningar när du är medlem i Springerklubben, du behöver inte bo i samma område som aktiviteten är planerad. Kika in hos din lokalavdelnings hemsida nedan och se vilka aktiviteter som erbjuds.

Springerklubbens lokalavdelningar behöver hjälp!
Flera lokalavdelningar har under en längre tid haft svårt att rekrytera ledamöter i sina styrelser. Är DU intresserad att bidra till lokalavdelningarnas fortlevnad. Ta då kontakt direkt med din lokalavdelning och erbjud din hjälp. Bor du i en del av landet som saknar aktiv lokalavdelning finns möjlighet att bilda lokala arbetsgrupper. Vid intresse är du välkommen att kontakta Springerklubbens huvudstyrelse.

Det går länk till googlekartan där man lättare kan se exakt vilken lokalavdelning man tillhör om man zoomar in dit man bor.

Byte av lokalavdelning: Medlemmar i Springerklubben kan byta till en annan lokalavdelning än den de geografiskt tillhör. Information om hur ett byte går till hittar du under fliken Medlemskap