Omplacering

Behöver din Springer ett nytt hem? Eller söker du en vuxen Springer? Springerklubben vill självklart hjälpa till. OBS! Glöm inte meddela om annonsen ska tas bort tidigare, så den är aktuell. Annonser ligger i fallande datumordning.

Ansvarig: Lotta Claëson 0707-708494 avel@springerklubben.org

Till dig som vill sälja eller omplacera hund: Här kan du få in en annons om du behöver sälja en vuxen hund. Skriv en kortfattad beskrivning av hunden, registreringsnamn, om den har tränat eller tävlat m m. Orsak till försäljning/omplacering och önskemål om det nya hemmet samt kontaktuppgifter. Det är okej att publicera ett foto om man önskar. Annonsen ska vara betald till bankgiro: 853-0883 med referens ”hund säljes + ditt namn”  innan den införs. Annonsen gäller för 2 månader och kostar 100 kr om du är medlem i Springerklubben (150 kr för icke medlem). Förlängning kan ske mot en kostnad av 50 kr/mån. 

HUNDAR SÄLJES 

Ingen hund för tillfället


Till dig som vill köpa hund: Här kan du få in en annons om du vill köpa en vuxen hund. Skriv kortfattat om dig själv och vad du kan erbjuda en hund samt kontaktuppgifter. Annonsen gäller för 2 månader och är gratis. Du behöver inte vara medlem. 

HUNDAR SÖKES

Inlagd 2021-01-25:
Jag är en kvinna på trettio år som letar efter en aktiv hanhund att bygga en härlig och fin vardag samt relation till, gärna en hund som inte är äldre än ett år vid omplacering (för att få möjlighet att forma hunden). Jag har läst treårigt gymnasieprogram med inriktning på Hund och har haft hund i min vardag i 27 år, tills min Curly coated retrieverhane gick bort. Jag är intresserad av att lära mig spåra med hund, är generellt en fysiskt aktiv person som älskar att gå milen regelbundet samt försöker löpträna en del men är likväl noga med hundens återhämtning och vila i vardagen. Alma Leicht, almaleicht@live.se eller 0735-808178.