Omplacering

Behöver din Springer ett nytt hem? Eller söker du en vuxen Springer? Springerklubben vill självklart hjälpa till. OBS! Glöm inte meddela om annonsen ska tas bort tidigare, så den är aktuell. Annonser ligger i fallande datumordning.

Ansvarig: Lotta Claëson 0707-708494 avel@springerklubben.org

Till dig som vill sälja eller omplacera hund: Här kan du få in en annons om du behöver sälja en vuxen hund. Skriv en kortfattad beskrivning av hunden, registreringsnamn, om den har tränat eller tävlat m m. Orsak till försäljning/omplacering och önskemål om det nya hemmet samt kontaktuppgifter. Det är okej att publicera ett foto om man önskar. Annonsen gäller för 2 månader och kostar 100 kr om du är medlem i Springerklubben (150 kr för icke medlem). Förlängning kan ske mot en kostnad av 50 kr/mån. Annonsen betalas till Plusgiro: 338625-7 med referens ”hund säljes + ditt namn”

SPRINGER SPANIEL SÄLJES 
  • Ingen hund för tillfället

Till dig som vill köpa hund: Här kan du få in en annons om du vill köpa en vuxen hund. Skriv kortfattat om dig själv och vad du kan erbjuda en hund samt kontaktuppgifter. Annonsen gäller för 2 månader och är gratis. Du behöver inte vara medlem. 

SPRINGER SPANIEL SÖKES
  • Söker en vuxen hund, snäll, van vid barn och katt och kanske gärna häst. Snäll och lugn är viktigt. Trevlig hund helt enkelt. Jag bor ensam i hus, har katt och häst. Barn och barnbarn och en valp hos en av barnen. Går i pension nu efter vecka 10, så blir hemma på heltid. Har haft springerspaniel tidigare, omplacering. Saknar en hund. Hör gärna av er om ni har lämplig. Sigrid Mattsson 070-6074871. Bor i Ljusdal, Hälsingland, så södra Sverige är inte så aktuellt. *NY 1/3