Omplacering

Behöver din Springer ett nytt hem? Eller söker du en vuxen Springer? Springerklubben vill självklart hjälpa till. OBS! Glöm inte meddela om annonsen ska tas bort tidigare, så den är aktuell. Annonser ligger i fallande datumordning. Endast hundar över 6 månader får förmedlas. 

Ansvarig: Lotta Claëson 0707-708494 avel@springerklubben.org

Till dig som vill sälja eller omplacera hund: Här kan du få in en annons om du behöver sälja en vuxen hund. Skriv en kortfattad beskrivning av hunden, registreringsnamn, om den har tränat eller tävlat m m. Orsak till försäljning/omplacering och önskemål om det nya hemmet samt kontaktuppgifter. Det är okej att publicera ett foto om man önskar. Annonsen gäller för 2 månader och kostar 100 kr om du är medlem i Springerklubben (150 kr för icke medlem). Förlängning kan ske mot en kostnad av 50 kr/mån. Annonsen betalas till Plusgiro: 338625-7 med referens ”hund säljes + ditt namn”. 

SPRINGER SPANIEL SÄLJES 
  • Sigge 4 år bor i Malmö och pga ändrade familjeförhållanden behöver ett nytt hem då han inte får den stimulans, motion och träning som han fick tidigare i ett bra hundliv. Sigge har ganska hög integritet, han är reserverad i början innan han hälsar. Han är väldigt lättlärd, kommunikativ och följsam, tränat rallylydnad och gick två lydnadskurser. Jag har honom oftast lös (inte i stan) och han kommer på inkallning. Tyvärr har han blivit något hanilsk efter blivit attackerad. Sigge är annars en vänlig själ, vill alltid vara nära och är väldigt lyhörd och lydig, lite envis ibland och ogillar verkligen stress. Han är glad i mat och lite av en mattjuv. Han är bortskämd med kärlek men behöver mindre stress i sitt nya hem. Han älskar vara ute i skog och att simma men även gosa i soffan. Inga problem att åka bil/buss eller tåg. Kontakta uppfödare Betina om Sigges bakgrund, threehills@hotmail.se Kontakta Nilla på tel: 0734-233639 *NY 6/5
  • Vill du ta över Dagvard? Han är en kastrerad hanhund på 9 år, kommer från Zeridas kennel i Helsingborg. Har tränat viltspår. Behöver mycket motion. Söker ett hem gärna på landet. Omplaceras pga ändrade familjeförhållanden. Finns i Halmstad. Kontakta Thomas på tel 0738-214438 thomas.davidsson123@gmail.com *NY 12/6


Till dig som vill köpa hund: Här kan du få in en annons om du vill köpa en vuxen hund. Skriv kortfattat om dig själv och vad du kan erbjuda en hund samt kontaktuppgifter. Annonsen gäller för 2 månader och är gratis. Du behöver inte vara medlem. 

SPRINGER SPANIEL SÖKES
  • Hej, söker en aktiv omplacering/foderhane. Jag är 38 år, boende i Sveg och har en flat som blir 3 i sommar som är världens snällaste, men som också vill ha en kompis till. Bor i lgh men mer liknade radhus med stor inhängnad tomt och nära till skog o vatten o fjäll. Söker en aktiv kompis där vi kan ha kul o hitta på saker. Främst lydnad, rally, utställning men även viltspår. Tränar o tävlar aktivt.
    Har även en malle som är aktiv. Första kontakt på mail: Jenny Loke.tonic@gmail.com *NY 12/6