Omplacering

Behöver din Springer ett nytt hem? Eller söker du en vuxen Springer? Springerklubben vill självklart hjälpa till. OBS! Glöm inte meddela om annonsen ska tas bort tidigare, så den är aktuell. Annonser ligger i fallande datumordning. Endast hundar över 6 månader får förmedlas. 

Ansvarig: Lotta Claëson 0707-708494 avel@springerklubben.org

Till dig som vill sälja eller omplacera hund: Här kan du få in en annons om du behöver sälja en vuxen hund. Skriv en kortfattad beskrivning av hunden, registreringsnamn, om den har tränat eller tävlat m m. Orsak till försäljning/omplacering och önskemål om det nya hemmet samt kontaktuppgifter. Det är okej att publicera ett foto om man önskar. Annonsen gäller för 2 månader och kostar 100 kr om du är medlem i Springerklubben (150 kr för icke medlem). Förlängning kan ske mot en kostnad av 50 kr/mån. Annonsen betalas till Plusgiro: 338625-7 med referens ”hund säljes + ditt namn”. 

SPRINGER SPANIEL SÄLJES 
  • Ingen hund för tillfället 

       


Till dig som vill köpa hund: Här kan du få in en annons om du vill köpa en vuxen hund. Skriv kortfattat om dig själv och vad du kan erbjuda en hund samt kontaktuppgifter. Annonsen gäller för 2 månader och är gratis. Du behöver inte vara medlem. 

SPRINGER SPANIEL SÖKES
  •  Tomrummet efter mina två spaniels som gick bort på grund av ålder för över tre år sedan är stort! Nu söker jag en ny livskamrat att dela en aktiv fritid med. Vi bor på landet med skogen in på knutarna, min man jobbar hemma så goda förutsättningar finns för ett bra, lekfullt och aktivt hundliv. Med vänlig hälsning Veronica Fors 0702-888015 veronicafors77@gmail.com *27/12