Omplacering

Behöver din Springer ett nytt hem? Eller söker du en vuxen Springer? Springerklubben vill självklart hjälpa till. OBS! Glöm inte meddela om annonsen ska tas bort tidigare, så den är aktuell. Annonser ligger i fallande datumordning.

Fr.o.m. 1 januari 2019 ligger ansvaret för omplaceringar hos avelskommittén: avel@springerklubben.org eller ring in din annons till Lotta Claëson 0707-708494.

Till dig som vill sälja eller omplacera hund: Här kan du få in en annons om du behöver sälja en vuxen hund. Skriv en kortfattad beskrivning av hunden, registreringsnamn, om den har tränat eller tävlat m m. Orsak till försäljning/omplacering och önskemål om det nya hemmet samt kontaktuppgifter. Det är okej att publicera ett foto för de som önskar. Annonsen ska vara betald till bankgiro: 853-0883 med referens ”hund säljes + ditt namn”  innan den införs. Annonsen gäller för 2 månader och kostar 100 kr om du är medlem i Springerklubben (150 kr för icke medlem). Förlängning kan ske mot en kostnad av 50 kr/mån. 

HUNDAR SÄLJES 

Ingen hund till salu för tillfället


Till dig som vill köpa hund: Här kan du få in en annons om du vill köpa en vuxen hund. Skriv kortfattat om dig själv och vad du kan erbjuda en hund samt kontaktuppgifter. Annonsen gäller för 2 månader och är gratis. Du behöver inte vara medlem. 

HUNDAR SÖKES

2019-09-13: Vi är en familj i södra Stockholm med 4 barn i åldrarna 11, 10 , 6 & 5 som drömmer om en hund till vår familj. Vi har tidigare haft boxer och fransk bulldog och jag hade en engelsk cocker spaniel som liten. Vi bor i hus med tomt och nära till skog och vatten. Jag och man jobbar mkt hemifrån och det är nästan alltid någon hemma. Vi är jättesugna på just engelsk springer spaniel men känner inte att vi har möjlighet att ha valp. Skulle det dyka upp en omplaceringsspaniel så får ni jättegärna kontakta oss! Mvh Emily med familj emilyviola.kvick82@gmail.com 0708-109060