Omplacering

Behöver din Springer ett nytt hem? Eller söker du en vuxen Springer? Springerklubben vill självklart hjälpa till. OBS! Glöm inte meddela om annonsen ska tas bort tidigare, så den är aktuell. Annonser ligger i fallande datumordning.

Fr.o.m. 1 januari 2019 ligger ansvaret för omplaceringar hos avelskommittén: avel@springerklubben.org eller ring in din annons till Lotta Claëson 0707-708494.

Till dig som vill sälja eller omplacera hund: Här kan du få in en annons om du behöver sälja en vuxen hund. Skriv en kortfattad beskrivning av hunden, registreringsnamn, om den har tränat eller tävlat m m. Orsak till försäljning/omplacering och önskemål om det nya hemmet samt kontaktuppgifter. Det är okej att publicera ett foto om man önskar. Annonsen ska vara betald till bankgiro: 853-0883 med referens ”hund säljes + ditt namn”  innan den införs. Annonsen gäller för 2 månader och kostar 100 kr om du är medlem i Springerklubben (150 kr för icke medlem). Förlängning kan ske mot en kostnad av 50 kr/mån. 

HUNDAR SÄLJES 

Ingen hund för tillfället

 


Till dig som vill köpa hund: Här kan du få in en annons om du vill köpa en vuxen hund. Skriv kortfattat om dig själv och vad du kan erbjuda en hund samt kontaktuppgifter. Annonsen gäller för 2 månader och är gratis. Du behöver inte vara medlem. 

HUNDAR SÖKES

Inlagd 2020-02-25: Vi är en familj i södra Stockholm med 4 barn i åldrarna 12, 10, 7 & 5 som drömmer om en hund till vår familj. Vi har tidigare haft boxer och engelsk springer spaniel och vi fullkomligt älskar rasen. Vi bor i hus med tomt och nära till skog och vatten. Jag och min man jobbar mkt hemifrån och har alltid haft hund med på kontoret , och det är nästan alltid någon hemma. Vi är jättesugna på just engelsk springer spaniel men känner inte att vi har möjlighet att ha valp. Skulle det dyka upp en omplaceringsspaniel så får ni jättegärna kontakta oss! Äldre valp skulle funka också. Vi vill ha en hundfamiljemedlem att gå kurser och utvecklas med. Mvh Emily med familj emilyviola.kvick82@gmail.com 0702-962363