Omplacering

Behöver din Springer ett nytt hem? Eller söker du en vuxen Springer? Springerklubben vill självklart hjälpa till. OBS! Glöm inte meddela om annonsen ska tas bort tidigare, så den är aktuell. Annonser ligger i fallande datumordning.

Fr.o.m. 1 januari 2019 ligger ansvaret för omplaceringar hos avelskommittén: avel@springerklubben.org eller ring in din annons till Lotta Claëson 0707-708494.

Till dig som vill sälja eller omplacera hund: Här kan du få in en annons om du behöver sälja en vuxen hund. Skriv en kortfattad beskrivning av hunden, registreringsnamn, om den har tränat eller tävlat m m. Orsak till försäljning/omplacering och önskemål om det nya hemmet samt kontaktuppgifter. Det är okej att publicera ett foto för de som önskar. Annonsen ska vara betald till bankgiro: 853-0883 med referens ”hund säljes + ditt namn”  innan den införs. Annonsen gäller för 2 månader och kostar 100 kr om du är medlem i Springerklubben (150 kr för icke medlem). Förlängning kan ske mot en kostnad av 50 kr/mån. 

HUNDAR SÄLJES 

Ingen hund för tillfället


Till dig som vill köpa hund: Här kan du få in en annons om du vill köpa en vuxen hund. Skriv kortfattat om dig själv och vad du kan erbjuda en hund samt kontaktuppgifter. Annonsen gäller för 2 månader och är gratis. Du behöver inte vara medlem. 

HUNDAR SÖKES

2019-06-10:
Hej! Jag heter Margareta Karlsson och söker en vuxen Springer spaniel mellan 1-2 år, gärna brun. Haft en sådan som barn, sedan har jag och min man haft Cocker spaniel, Irländsk setter, Gordon setter och varit fodervärdar för en shäfer (blivande polishund). Skulle gärna vilja ha en Springer spaniel igen, men eftersom vi är lite äldre känns det som vi inte riktigt vill börja om med en valp. Vi har ett 10-årigt barnbarn, tjej, som älskar djur och vill mer än gärna hjälpa till. Vi tycker om att vara ute i skog och mark, vill därför ha en hund som orkar och gillar att vara med. Vi är inget för jakt. Har villa med trädgård + fritidshus med skogstomt. Vänliga hälsningar Margareta Karlsson, tel: 0702-813837 Göran Karlsson, tel: 0705-277595

2019-06-17: Hej! Vi är en familj på tre inkl. tonårsdotter, som är intresserad av att ta en hund för omplacering, gärna från i sommar. Vi söker en hund som vill vara en del av vår familj. Vi har tidigare inte ägt hund men har tagit hand om en springer spaniel som vi blev mycket förtjusta i. Hälsningar Johanna Wilhelmsson Tfn 0730-628441