Årets springer

Alla medlemmar får vara med och tävla om Årets Springer och speciella utmärkelser. Din Springer kan vinna dess prestigefyllda titel och den ära som medföljer. Klicka vidare på STATUTER nedan för att se de olika kategorierna och vilka regler som gäller. För att kunna söka krävs att ägare och förare till hunden har medlemskap i Springerklubben.

Observera att du själv måste skicka in dina resultat genom blanketten nedan. Senast den 31 januari behöver vi ha ditt resultat för att det ska räknas. Priser och utmärkelser delas ut i samband med Club Show.

Ansökan skickas till: Petra Plumridge, Vägen till Lid 10, 442 90 Kungälv pokalfogde@springerklubben.org Det är viktigt att du skickar in ett uträknat resultat, så det framgår vad ni tävlar med.

Styrelsen efterlyser pärmar och vandringspriser till ”Årets Springrar”. Tanken är att uppdatera formen av priserna och samla in de äldre för att kunna arkivera dem. Styrelsen försöker hitta ett tillvägagångssätt där alla kan få ta del av tidigare vinnare. Hör av dig till styrelsen@springerklubben.org om du har pärm och/eller pris.