Årets springer

> Vår pokalfogde behöver hjälp med att sammanställa resultaten för Årets hundar. Vi söker två personer som kan tänka sig att hjälpa till med detta då det är ett övermäktigt arbete för en person att sammanställa alla resultat. Om vi inte lyckas finna ett par frivilliga till detta uppdrag finns risken att alla Årets hundar förutom Årets Springer måste läggas ner. Är du intresserad så kontakta styrelsen, styrelsen@springerklubben.org / 2022-03-18

Alla medlemmar får vara med och tävla om Årets Springer och speciella utmärkelser. Din hund kan vinna dess prestigefyllda titel och den ära som medföljer. Diplom till Årets Springrar delas ut i samband med Club Show. För att kunna söka krävs att ägare och förare till hunden har medlemskap i Springerklubben. Klicka vidare på STATUTER nedan för att se de olika kategorierna och vilka regler som gäller.

Observera att du själv måste skicka in dina resultat. Antingen genom blanketten nedan eller kopiera in uppgifterna i ett mail. Det är viktigt att du skickar in ett uträknat resultat, så det framgår vad ni tävlar i. Senast 15 januari behöver vi ha ditt resultat för att det ska räknas. 

Ansökan skickas till: Petra Plumridge, Vägen till Lid 10, 442 90 Kungälv pokalfogde@springerklubben.org