Årets Springer

Vad är Årets Springer?
Det är en intern tävling i Springerklubben för alla som har varit ute på prov / utställning / tävling under året. Ett sätt att uppmärksamma och uppmuntra medlemmar som vill träna och hitta på roliga saker med sin springer.

Hur går det till?
När året är slut, skickar man in sitt tävlingsresultat enligt de kategorier som du kan läsa om längre ned. Inga resultat är för små för att skicka in, allas bidrag betyder lika mycket.

Alla medlemmar får vara med och tävla om Årets Springer. Kanske är det just din hund som vinner en prestigefylld titel och den ära som medföljer. Diplom till Årets Springer delas ut i samband med Club Show som vanligen är under juli månad. För att kunna söka krävs att ägare och förare till hunden har medlemskap i Springerklubben. Klicka vidare på STATUTER nedan för att se de olika kategorierna och vilka regler som gäller.

Observera att du själv måste skicka in dina resultat. Det är viktigt att du skickar in ett uträknat resultat, så det framgår vad ni tävlar i. Om resultatet inte är uträknat kommer vi tyvärr inte att kunna ta emot det som ett bidrag, utan det returneras till avsändaren. Varmt välkommen med ditt bidrag!

Senast 15 januari behöver vi ha ditt resultat för att det ska räknas.

Ansökan skickas till: pokalfogde@springerklubben.org eller per post till Petra Plumridge, Vägen till Lid 10, 442 90 Kungälv